maanantai 4. heinäkuuta 2011

Miniloma

Kesä sairaanhoitajana tarkoittaa sitä, ettei minulla ole ainuttakaan oikeaa lomapäivää. Onneksi minulla kävi tuuri, ja juhannusviikolle minulle sattui pitkät vapaat. Lopetin pitkän työputken tiistai aamuna, yövuorojen jälkeen. Tämä miniloma tulikin kyllä hyvään saumaan, olinkin jo aika väsy.

Huomasin, että viiden päivän aikana ehtii jos jonkin moista. Tiistai aamuna ennätin nukkua vain tovin, kun sain yökylään kummityttöni, kolme ja puolivuotiaan  Saran. <3
Saran kanssa aika hurahti hurjalla kyydillä. Kävimme leikkipuistossa ja teimme vähän kotihommia. Sara olikin mitä mainioin pikku apuri.







Keskiviikkona kävimme Saran kanssa vähän kaupungilla hienostelmassa. Söimme mäkkärissä (jonne Sara 3,5v osaa vaatia!!!) kananugetteja ja pyörähdimme muutamassa kaupassa.
Päivällä myös äiti tuli kylään ja sai huushollissa aikaan ihmeitä; meidän ikkunoista näkee jälleen ulos!! Siinä sivussa äiti myös puunasi meidän parvekkeen. Uskomattomia nuo äidit <3




Torstai aamuna Saran äiti tuli hakemaan pimun takaisin kotiin ja me suuntasimme juhannuksen viettoon, minnekkäpä muualle kuin, mökille.
Juhlimme juhannusta kivalla pienellä porukalla syöden ja saunoen. Sää oli tosi vaihtelevaa, mutta emme antaneet sen häiritä. Torstaina teimme vähän pihahommia, istutimme nurmikon saunan taakse ja pojat "istuttivat" sinne myös kiviä. Käytiin useampaan otteeseen kalassakin, saalis vaan jäi puuttumaan...
Onneksi Ape oli tuonut mukaan meille kolme kuhaa, jotka sitten savustimme :)

Hirvenlihavartaita

Jonna ja hyttyset :D

nam :P



Sunnuntaina olikin jo aika palata hoitamaan minejä. Mutta minulla oli oikein kiva miniloma :) Seuraavilla vapailla aion jonkun vaatia viemään minut Korkeasaareen!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti