torstai 21. heinäkuuta 2011

Helsingin reissu

Yksi ehdoton kesän kohokohta on saavutettu, reissu Helsinkiin. Alkukesästä keksin haluta Helsinkiin ja Korkeasaareen. Matkaseuraa ei tarvinnut kauaa houkutella, kummitäti ja Juuso-serkku olivat innokkaina lähdössä reissuseuraksi.

Matka starttasi maanantai aamuna 8.20 junalla. Uskomatonta mutta totta, minä olin varmaan se jota reissu jännitti eniten, eikä suinkaan 11-vuotias serkkupoika. :)  Onneksi junamatka sujui suht nopeesti ja mukavasti ristikoita täyttäen.

Olimme n.klo 13 Helsingissä ja suuntasimme heti hotellille viemään laukut. Pikaiseen vaihdoimme vaatteet ja lähdimme Zoobussilla kohti Korkeasaarta! Kyllä tätä oli odotettukin!!! :) :)

Keli suosi meitä reissulaisia. Korkeasaaressa oli hurjan paljon nähtävää, vaikka tiikeri, ilves ja saukko jäikin näkemättä. (olivat kurjat päiväunilla) Minun ehdoton lemppari oli Lumileopardi <3

Leijona päiväunilla

Amurinleopardi

Lumileopardi

Vaippapaviaani

Tukaani


Tiistaina ohjelmassa oli Linnanmäellä hurvittelua. Minun pääkoppahan ei kestä enää nykyään minkäänlaista vemputusta, mutta kävimme Sea Lifessa ja muutamissa vekottimissa. Sää oli sateinen, mutta sehän ei lomalaisia haitannut.

Sealife

Juuso maailmanpyörässä




Keskiviikko oli pyhitetty shoppailulle. Mukaan tarttuikin kaikkea kivaa :)




MuumiShop:sta löyti ihana luuttu ja pinssi

VAGABOND kengät, alesta 29.30€

Peakin paita alesta 33€ ja tukkapanta 20€

Kauan etsimäni shortsit, alesta 9.90€  ja toppi 12.95€

VILAn villatakki 39.95€     



Kotiuduimme keskiviikko iltana väsyneinä mutta onnellisina. Ihana kesälomareissu!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti