torstai 13. syyskuuta 2012

Canon EOS 600D

Vihdoin ja viimein meidän talouteen saatiin kunnon kamera!

Oltiin haaveiltu kyseisestä järjestelmäkamerasta jo pitkään, mutta jostain syystä aina hannattiin. Käytiin saman tyylistä vehjettä jo katsomassakin vuosi sitten, mutta jostain syystä kamera jäi kauppaan. Samoin se jäi viime jouluna, vaikka molemmat sitä oltiin haluttu.

Nyt sitten yksi yövuoro keksin, että haluaisin pohjoisen reissulla (jep, me lähdetään reissuun!!!) hyviä valokuvia ja heti aamulla sitten kerroin Timolle haaveistani. Sen enempää miettimättä me sitten ajettiin Giganttiin, ja ostettiin kamera! Eikä mikä tahansa kamera, vaan Canon EOS 600D, hyväksi kehuttu järjestelmäkamera harrastuskäyttöön. Ja hyvä se on ollutkin. Kovasti ollaan lueskeltu opuksia ja yritetty oppia, mutta vielä on matkaa näihin huippufotoihin, joita haaveilen ottavani kolmen viikon kuluttua pohjoisessa. Mutta on siis vielä kolme viikkoa aikaa oppia! :)

Muutamia harjoitusfotoja ollaan jo räpsitty ja kokeiltu eri asetuksia. Niitä kun vaan tuntuu olevan loputtomiin...







1 kommentti:

  1. Onnea uudelle harrastukselle! Järkkäristä ei tule hevin luovuttua kun siihen ihastuu. Seuraavaksi huomaat haaveilevasi erilaisista objektiiveista, salamasta jne. :D käyppä ostaa uv-suodatin linssin päälle.

    VastaaPoista