perjantai 24. elokuuta 2012

Bukowski

Olen täysin menettänyt sydämeni Bukowski-nalleille. Ensimmäinen kohtaaminen näihin pehmokavereihin tapahtui Krakovassa vuonna 2007.Tuolloin ostin ensimmäisen enkeli-Bukowskin, mutta rakas harrastus ei ottanut oikein tulta siipiensä alle, koska Jeppe-kissa teki silppua tuosta arvo nallesta.

Äiti yritti elvyttää harrastustani vuonna 2009 tuomalla minulle Norjasta tulaisiksi pupu-Bukowskin. Olen säilyttänyt nallea visusti laatikossa, ettei kissa tekisi tästäkin pehmokaverista silppua. Ja vieläpä hyvällä menestyksellä!

Nyt kesällä olen vieraillut Kuopiossa ihanassa sisustuskaupassa, Jaanan kirstussa. Onnekseni Jaana on jälleenmyyjänä Bukowski-nalleille. Pitkän harkinnan jälkeen sitten uskaltauduin jatkamaan tätä rakasta harrastustani. Nyt vaan kuumeisesti mietin, missä näitä kavereitani alkaisin säilyttää, jotta heillä ei olisi yhtä surkea kohtalo kuin ensimmäisellä enkeli-kaverilla. Haluaisin ostaa lasivitriinin, jossa olisi tallessa niin muumiastiani kuin Bukowskitkin, mutta tämän hetkiseen asuntoon ei vitriini mahdu. Ideoita otetaan siis vastaan! Toistaiseksi nallet ovat saaneet olla Jepeltä ja muilta karvajaloilta rauhassa. Toivottavasti hyvä onni jatkuu ja Bukowski-perheeni pääsee kasvamaan!! <3

Baby Beauty 2009

Sophie 2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti