torstai 13. syyskuuta 2012

Valmistujaisjuhlat


Kaiken tämä kiireen ja aikuiseksi tulemisen (kuten minä tätä työelämää nimitän)  keskellä olen unohtanut julkaista postauksen valmistujaisistani! Mutta kun tekstikin oli jo miltei valmiina, ajattelin julkaista sen nyt. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!

Valmistuin siis toukokuussa sairaanhoitajaksi Kuopion Savonia AMK:sta. Työt ja tämän aikuisen elämänhän olin aloittanut jo maaliskuussa, samalla kun koulu loppui. Mutta virallisesti juhliani ja todistustani juhlittiin toukokuun lopulla perhepiirissä. Juhlat vietettiin meidän muuttopuuhista ja hassusta asumismuodosta johtuen kummitätini luona Siilinjärvellä.

Ensin meillä oli perjantaina pienimuotoinen juhla koululla, jonka jälkeen siirryimme limusiinillä (jep!!) jatkoille Amarilloon. Täältä juhlat jatkuivat aina sataamaan saakka, joista itse kylläkin livistin puolen yön aikaan kuin Tuhkimo konsanaan. Syykin tähän oli hyvä -aamulla anivarhain piti olla tukka ojossa ottamassa sukulaisia vastaan!



Lauantaipäivän juhla oli ihana ja ikimuistoinen. Ruokapöytä notkui ihania herkkuja, kaikki ihanimmat oli läsnä ja kelikin oli mitä mainioin! 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti