keskiviikko 7. joulukuuta 2011

Viimeinen matka

Reilu kaksi viikkoa on vierähtänyt siitä, kun paras ystäväni piti laskea koirien taivaaseen. Suru on alkanut hellittää, mutta ikävä on kova. Iltaisin sytytän aina kynttilän Roopen kuvan viereen, huomaan myös juttelevani kuvalle. Haluan jotenkin ajatella, että Roope kuulee. Surua on helpottanut kun on saanut puhua asiasta paljon. Ystävät ja Timo ovat olleet uskomaton tuki tämän suuren surun keskellä. Kiitos siitä <3

Meille oli alusta asti äidin kanssa selvää, että haluamme tuhkata Roopen. Löysimme oikein ihanan lemmikkieläinten tuhkausfirman, Verna Oy.  Onneksemme eläinlääkärimme Paavo tekee juuri kyseisen firman kanssa yhteistyötä. Verna vaikutti todella kivalta vaihtoehdolta, ja sen sivuilla komeilee myös muistokirjotus rakkaasta lemmikistämme. Palvelu oli todella ystävällistä ja lemmikin muistoa kunnioittavaa.

Halusimme äidin kanssa ripotella Roopen tuhkan Vesulan pellolle, jossa Roope aina juoksi. Eräänä sunnuntaina sitten kävimme heittämässä tuhkat tuulen mukana pellolle, ja jättämässä viimeiset jäähyväiset. Ajatuksissamme Roope juoksee siellä pellolla aina <3 Ja nyt tiedämme, että sen on hyvä olla.



Hyvää matkaa, Roope <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti