perjantai 9. joulukuuta 2011

Nimisota

Pojan nimestä on käyty kovaa kamppailua viime päivät. Nimiehdotuksia on ollut jos jonkin moisia, mutta minun mieleen on ollut vain yksi, Lenni.

Timon suosikkeja on ollut Jeri ja Riki, joista minä sitten niukin naukuin suostuin Jeriin. Pojua kutsuttiinkin tovi Jeriksi, joka kuitenkin osottautui kovin hankalaksi. Itse en aina edes nimeä muistanut ja Timokin lipsautti kutsua pojua Lenniksi :D

Nimisota sai kuitenkin arvoisensa päätöksen, kun Timo taipui ja poika sai nimen LENNI. <3 hiihihih.

Lenni

2 kommenttia:

  1. Hei, siulla onkin jo pentu! Miltä kasvattajalta?? Heti kiinnostaa.. ;) Hih!

    VastaaPoista
  2. No moiii! Niin on :) <3
    tässä kävi vähä sillä lailla, että kysyttiin yhtä sekarotusta (kultsikka&novascotiannoutaja) ja ne oli kaikki menny. Ehdittiin jo vähän kuitenkin asennoitua, että pentu tulis nyt, niin soitin sit Lahteen minkä ilmoituksen olin jo nähnyt aiemmin ja joka jäi vähä kiinnostaa. Siellä oli vaan enää yksi uros jäljellä ja ajattelin että jos pentu on meille tarkoittu, niin me saadaan se. Ja me saatiin :) Tuumittiin, että nyt on oikeastaan parempi sauma ottaa pentu, vaikka ei olla muutettu vielä, koska nyt on molemmilla pitkä loma. Ja niinpä sit itsenäisyyspäivänä haettiin poju Lahdesta! Lenni ei ole rekisterissä (emällä ei ollu papereita) mut sirutettu on, ja on ell tarkistama, ja täysin terve! ja aivan mahdottoman hurmaava <3 olen rakastunut.

    VastaaPoista