maanantai 19. joulukuuta 2011

Uusi arki

Pissille, ruokaa, pienet unet, pissille, ruokaa, leikkiä, pissille. Siinä tiivistetysti viime viikkojen kulku. Uusi arki on erilainen, ja NIIIN ihana. Hetkeäkään en vaihtaisi pois.

Kaksi viikkoa on hurahtanut tohinalla.Pentu kasvaa silmissä! :) Ihan jo surettaa, kun pentuaika on kohta ohi. Tulee ihan ikävä niitä veitsen teräviä naskaleita, vahinkopissejä ja pehmoista turkkia. Mutta toisaalta, sitten pääsee kunnolla treenaamaan pennun kanssa ja kouluttamaan siitä kunnon kansalaista. Lenni on innokas oppia, 10 viikon iässä pentu osaa jo istua ja tulee myös luokse aika hyvin. :) Tekisi myös melkein sanoa että Lenni on sisäsiisti, mutta pieniä vahinkoja saattaa innostuksen keskellä sattua. Eikä haittaa yhtään.
Yölliset heräämisetkään ei haittaa yhtään. Lenni nukkui ekat yönsä vähä turhan hyvin, ehdin tottua melko hyvälle. Viime viikon aikana on kuitenki herätty aika tiheeseen tahtiin, mielessä joko pissi tai leikki Vaikka kuinka väsyttää, niin kummasti sitä piristyy kun toinen heiluttaa häntää ja tapittaa ruskeilla silmillään: "ÄITIII, NYT LEIKITÄÄN!"

Lenni 8 vkoa

Lenni ja Lennin vauvalahjat <3

"Isii, herätyyys!"

Lenni 9vkoa

Ulkona -4, ja Lenni ei meinaa tareta, ei sitten millään.

1 kommentti: