sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Mökkiviikonloppu

Perjantai iltana ajaa hurautettiin mökille Riistakoskelle. Olemme molemmat viimesen päälle mökki-ihmisiä ja ajelemmekin mökille harvase viikonloppu. Tämä mökkiviikonloppu oli jotenkin erityisen rentouttava, vaikka puuhaa oli yllin kyllin.

Ensimmäiseksi perjantai iltana kinusin kalaan. En missään nimessä ole mikään kalaihminen, enkä edes pidä kalasta, mutta mökillä kauniissa maisemissa kalastaminen on ihanan rentouttavaa puuhaa. Tämä kalareissu ei ollut edes mikään turha reissu, vaan sain elämäni ensimmäisen kalan!! :) 
 




 Lauantaipäivä sujui pientä pintaremonttia tehdessä. Appivanhemmat tuli myös mökille ja remonttihommat sujuikin sutjakasti isolla porukalla. Pistimme mökin eteisen uuteen uskoon, teimme eteiseen ikkunan ja purimme väliseinän pois. Kelikin suosi meitä :)




Sunnuntaina kinusin taas kalaan, mutta saaliiksi saatiin vain pohjasta noussut karahka. Siivosiimme myös mökin ja molemmat aitat, pesimme nyrkkipyykillä kaikki petivaatteet, kävimme makkaran paistossa saaressa ja saunoimme. Hommia olisi piisannut vielä vaikka millä mitalla, mutta välillä on palattava Kuopioon oikeisiin töihin. Onneksi kesä on vasta alussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti