keskiviikko 18. helmikuuta 2015

Missä tämä aika menee?

Viikot vierii semmosta kyytiä eteenpäin että en meinaa perässä pysyä. Toisaaltahan se on ihan hyvä merkki, enpähän ole kerennyt tylsistymään. Mutta kyllä tämä ajan juoksu välillä hirvittää.
Viime viikko meni flunssan kourissa, mutta en suostunut ihan jumimaan sohvan pohjalle vaan raahasin itteni mummolaan ja opettelin leipomaan oikeita korvapuusteja. Ja ihan pakko sanoa että enpähän ole eläissäni syönyt niin makeita pullia! NAM!


Viikkoon mahtui muitakin mukavia puuhasteluhetkiä niin ulkona kuin sisälläkin. Timo ajo kelkalla meille urat pellolle ja siellä onkin ollut hyvä lenkkeillä koirien kanssa. Sisätiloissa huushollaus on jatkunut, olen mm. silittänyt Tirpan pussilakanoita, pedannut pinnasängyn valmiiksi ja täytellyt vauva-ajan kirjaa, tai itse asiassa kirjoja koska näitä meillä on kaksin kappalein.


Pistin myös kaikki kokkaustaitoni peliin ja tein hirvenlihapullia peruna-porkkanamuussilla ja olipahan vaan hyvää. Kokkailin myös leivinuunissa pulled porkia ja sekin sai kehuja! Alan ehkä oppia! Perjantaina käytiin ihastelemassa wanhojen tansseja, kun tuleva setä-mies siellä pyörähteli. On ne vaan kauniita ja komeita, huh huh. Omasta prinsessapäivästä onkin hurahtanut jo 8v. Siis että KAHEKSAN VUOTTA!! Voi tsiisus!

Viikonloppuna saatiin tuleva mummu kylään, ja onkin semmonen teho-mummu tuo että huh! En ehtinyt lauantaina saada edes silmiä kunnolla auki kun matot oli jo pihalla tuulettumassa ja moppi heilui! Sen verran tuo teho-mummu malttoi olla siivoamatta että päästiin ulkoilemaan koko perheen voimin. Moottorikelkka (ja mummu) sai kyytiä, ja mikä huvittavinta, Rico istui ihan innoissaan kelkan kyydissä! Minä, Lepa ja täti tyydyttiin lyllertämään pitkin peltoja hieman rauhallisempaan tahtiin... kertakaikkisen mukava ulkoiluhetki! Saa nähä vieläkö tulevana viikonloppuna pääsee ulkoilemaan porukalla, vai hikoillaanko sitä jo synnytyssalissa...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti