maanantai 23. helmikuuta 2015

Hyvä ilma ja hyvä mieli on taas täällä!

Ulkona keli on kirkastunut ja mieli sitä mukaa myös! Ihana kun pääsee taas vähän ulkoilemaan.


Viikonloppu tuli ja meni. Tylsyys-viesti oli vissiin mennyt perille kun Timo oli järkännyt meille perjantai-illalle liput Kalpan peliin. Oli tosi mukava yllätys päästä vähän ihmisten ilmoille. Ja pelin jälkeen mäkkärille ;)


Lauantaina näytti hetkellisesti siltä että pää hajoo neljän seinän sisälle, ulos ei ole ollut mitään asiaa kun pihalla olis tarvinnut luistimet päästäkseen eteenpäin. Eikä myöskään taivaalta satava vesi houkutellut ulkoilemaan... Sunnuntainakaan keli ei ollut kehuttava, räntää rätkytti taivaan täydeltä mutta päätin että ulos on päästävä. Timo ajoi kelkalla pellolle uudet urat, ja päästiin sinne pitkästä aikaa lenkkeilemään. Pellolla ei ollut liukasta eikä edes upottanut. Vaikka keli oli mitä oli, nautin joka metristä jonka pääsin lyllertämään! Hitto että teki hyvää niin mielelle kuin kehollekin! Lenkin jälkeen suunnattiin kaupunkiin, Timppa pääsi hikoilemaan lentopallon pariin ja minä herkuttelemaan ystävän kanssa Amarilloon. Reilua, sanoisin! :)

ps. Tirppana taitaa olla viimesen päälle isin tyttö. Yhtä täsmällinen, jämpti eikä hoppuile turhia. Synttäripäiväks on alunperin sovittu 28.2, niin jospa neiti pitää kiinni sovituista asioista ja syntyykin sillon?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti