tiistai 25. kesäkuuta 2013

Keskikesän juhlaa

Juhannus tulee joka vuosi aivan liian äkkiä. Tänä(kään) kesänä en ehtinyt juhannusta edes sen kummemmin odottaa. Juhannussuunnitelmat oli toki tehty hyvissä ajoin jo valmiiksi, päätimme suunnata juuri remontoidulle mökille kavereiden kanssa. Ohjelmassa oli rentoutumista, syömistä, saunomista, syömistä, kalastusta, uintia, syömistä, pihapelejä, syömistä, juoksua ja sitten vielä syömistä. Tämä juhannus oli pyhitetty selvästikkin siis hyvälle ruualle, ja sitä meillä kyllä riitti!

ystäväni tekemä mansikkakakku

Lisää kuvateksti

lemppari grilliherkut

grillatut banaanit, nam!

keskikesän futisturnaus

Molskis!



Keskikesän juhlaa vietettiin rauhallisissa tunnelmissa, liekö vanhuus iskeny vai mikä. Puolen yön jälkeen yks jos toinenkin pää painui petiin. Lennilläkin oli omat juhannusvieraat, rakkaat karvakorvat Unna ja Niila ilahdutti meidän juhannusta. Pojilla riitti virtaa koko pyhien ajaksi, Unna-neiti  vietti suurimman osan viikonlopusta narun nenässä. Unnaakun kiinnosti enemmän naapurin juhannuksen vietto kuin meidän...




Niin sitä vaan saa kummasti lisävirtaa mukavasta viikonlopusta ja hyvästä seurasta. Nyt vielä muutama yövuoro ja sitten se kauan kaivattu LOMA. Onko tämä edes totta? LOMA? :)





1 kommentti: