lauantai 18. helmikuuta 2012

Kuulumisia

Viikot hurahtaa nykyään niin nopeesti, että tuntuu ihan etten perässä pysy. Harkkaa on takana jo kuusi viikkoa, viisi vielä edessä. Voiton puolella siis :) Oppari tuntuu valmistuvan kuin itsestään, loppusuoralla ollaan senkin kanssa. Tehtävät vähenee yksi kerrallaan ja tämä alkaa näyttää vakavasti siltä että keväällä juhlitaan tuoretta sairaanhoitajaa!

Lenni kasvaa silmissä. Ikää pojulla on jo 4,5kk, ja painoa lähemmäs 20kg. Naskalihampaat on alkanu vaihtua isojen poikien maitohampaisiin ja turkki on jo karhea, ei enää mikään pennun untuvikko. Päivätkin on alkanu sujua ihan mukavasti, sohvalle pissiminen ja postien "lukeminen" on unohtunut. Pitkiä päiviä Lenni joutuu edelleen viettämään yksin silloin, kun molemmat ollaan aamuvuorossa. Mutta niinkait ne on muidenkin perheiden koirat yksin.. Eilen Lennille iski silmätulehdus, mutta se ei näytä paljoa tahtia hidastavan. Ikävän paljon silmä kyllä rähmii, mutta jospa saataisiin se tipoilla loppumaan.

Sitten se haaste. Vielä on haastetta jäljellä. Haaste on ollu melkoisen hauska, on ollut kiva päästä penkomaan vanhoja valokuvia. Eilisen päivän kuva oli "arkeni" ja se nyt ei ole vaikea arvata mitä se on. Arkeni kun koostuu aika pitkälle nykyään näistä kahdesta miehestä <3



Tämän päivän kuvan aihe on "valo". Ja tässä on minun valoni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti