sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Tuholainen

Kodissani asuu tuholainen. Viisi päivää putkeen yksin oli Lennille ehkä liikaa. Päivät ovat olleet kieltämättä melko pitkiä, ma-pe ja joka päivä 8h yksin. Joka aamu on sydäntä särkenyt jättää pentu yksin (tai no kissojen kanssa) kotiin, mutta minkäs teet. Lohdutan itseäni sillä, että jokaisessa normi perheessä koirat ovat sen 8h yksin. Ja meillä on sikäli hyvä tilanne, että minä teen vuorotyötä ja olen useasti iltavuorossa jolloin Lenni on vain pari tuntia yksin. Tai yövuorossa, jolloin olen koko päivän kotona, enemmän tai vähemmän hereillä. :)

Tähän asti meillä on mennyt oikein kivasti, mutta perjantaina Lenni sitten päätti pistää elämän risaiseksi... Minun anatomian muistiinpanot ja Timon joku rakennuspiirros olivat saaneet kyytiä, samoin olohuoneenpöydän kulma. Myös pissit oli sohvalla. Päivän kruunasi vielä kissojen tuhoama, talon ainoa kukka parka. Nyt ei ole sitten sitäkään. Huoh.






 Minua on lohduteltu sillä, että nämä tuhot ovat vielä minimaalisia. Paljon pahempaakin olisi kuulemma voinut sattua.. Sitä odotellessa siis! :D

Ai minäkö??

5 kommenttia:

  1. :D Vähän naurattaa.

    Kyllä pojalle järki päähän kasvaa. Aikanaan.

    VastaaPoista
  2. Niin kasvaakin! Ja ihan on omaa syytäni, viis päivää putkeen yksin, niin ihmekkös jos tulee tekemisen puute! Lelu ja luukasoista huolimatta.

    VastaaPoista
  3. Meillä korjattiin lähes kaikki luvaton "virikkeellinen" tavara pois koiruuksien ulottuvilta. Sylvin lempparit oli kaukosäätimet ja niitähän se aikoinaan tuhosi kaksi kappaletta... Niitä kun oli käsissä pyöritelty ja niissä oli isännän ja emännän tuoksu... Onko siulla Kongeja? Laita niihin esim. jauhelihaa yms. sisään ja anna koiralle päiväksi. Siinä luvallista tekemistä. Voit jättää tuolloin mös aamuruoan antamatta, jos kongeissa sisällä evästä. Kongot voi myös pakastaa, jolloin ruoan saanti hieman haastellisempaa... Meidän Sylville auttoi lopulta vain se häkki, mihin se rauhoittui luiden ja lelujensa kanssa päiväksi. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  4. Lennihän on tuhoillu..
    Muuten mun blogissa on sulle haaste(::
    http://valtinmustablogi.blogspot.com/

    VastaaPoista
  5. On kongi, mut raukka ei oikein tajua sitä. On laitettu pakastettuna ja ei pakastettuna, mut ei se siitä jaksa kiinnostua. On myös semmonen aktiivipallo, mut silläkään ei näytä leikkivän yksin ollessaan.
    Ja ollaan kyllä kerätty kielletyt tavaratkin pois, olohuoneen pöytää nyt ei oikein voi jemmata kaappiin päiväks :D ja en tajunnu että paperit kiinnostaa nuin kovasti... onneks nämä tuhot on tosiaan minimaalisia (toistaiseksi)

    Ja tällä viikolla Lennillä on vain kaksi 8 tunnin päivää! Ihanaa :)

    VastaaPoista