keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Uusi vuosi, uudet kujeet

Niin se vaan taas uusi vuosi pyörähti käyntiin! Edellinen vuosi kyllä meni hurjan nopeaan, paljon ehti tapahtua mukavia juttuja, mm. valmistuin koulusta ja aloitin ihka oikeat työt. Jos vuodet vierii tätä tahtia, niin kohta huomaan olevani vanha akka... Ensi viikolla tulee mittariin 24v, huh. Sehän on jo ihan aikuisen ikä. Itse kärsin kyllä varmaan jonkun sortin Peter Pan- syndroomasta, joka  "on psykologinen sairaus joka ilmenee aikuisen haluttomuutena tai kykenemättömyytenä kehittyä aikuiseksi henkisellä tasolla." Tai siltä ainakin välilä tuntuu. Esimerkiksi sillä hetkellä, kun on yksin kotona, ja sähköt katkeaa ja pitää ottaa paniikkipuhelu äidille...
Just puhuin ystäväni kanssa mitä hän teki, kun oli 24 vuotta. Hän oli mennyt vuosi sitten naimisiin ja 24 vuotiaana hänellä oli saanut esikoisensa. Ensin ajattelin, että hui miten nuorena, kunnes tajusin että 24 vuottahan on ihan oikea ikä saada lapsia. 24 vuotias ei ole mikään lapsi enää, ja minunkin kai pitäisi tajuta se.. Mutta ensi viikkoon on vielä onneksi aikaa ;)

Mielestäni 13 on epäonnenluku viimesen päälle, enkä voi edes kuvitella tekeväni vuonna 2013 mitään. Siis mitään lapsia tai häitä tai muuta suurta ja ihanaa. Vuosi kuitenkin pyörähti käyntiin hyvässä hengessä, oltiin mökillä ja seura oli mitä parhain! Silloin ajattelin, että ehkä tästä vuodesta voi kuitenkin tehdä hyvän, vaikka 13 kuinka olisi epäonnenluku. Uskon, että vuosi tuo tullessaan paljon mukavia, ihania, uusia asioita, ja ehkäpä me voidaan edes se talo hommata tänä vuonna... tai ainakin suunnitella rakennuspuuhia epäonnenluvusta huolimatta ;)

Mukavaa alkanutta vuotta kaikille blogini lukijoille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti