lauantai 29. joulukuuta 2012

Joulun tohinat

Joulu tuli ja meni. Aaton aaton vietin visusti töissä ja aattoaamunakin piti vielä rientää minien luokse. Töistä päästyä riensin mummolaan ruokapatojen ääreen. Ja täytyy kyllä sanoa, että ei ole mummon ruokapatoja voittanutta!! NAM. Jouluruokaa oli joka lähtöön ja napa huusikin hoosiannaa ruokapöydästä noustua, sen verta paljon tuli jouluherkkuja maisteltua. Ukki ja mummo vietti tämän joulun tätini luona Siilinjärvellä, koska täti perheineen karkasi jouluksi etelänlämpöön (senkin rontit) ja jonkun piti jäädä talonmieheksi. Ilahdutin ukkia oma tekosella peitollani ja tietysti suklaalevyllä. Mummo puolestaan sai Vain Elämää cd-levyn, seinäkalenterin, joka oli täynnä Lennin kuvia ja valokuvan.
Maha täynnä herkkuja ajelin sitten anoppilaan, jonne pukkikin löysi tiensä! Pukki jakoi lahjat, ja jokainen meistä sai paljon lahjoja, vaikka taas kerran oltiin sovittu ettei aikuisten kesken ostella lahjoja... Pikkusen pitää vissiin vielä kasvaa, että meidät voidaan luokitella aikuisiksi... :) lahjat oli kuitenkin kaikki mieleisiä ja tarpeen. Itse sain Salomonin toppapuvun, osoitekirjan, lapaset, korviksia (peräti 7 paria!!), pyyhesetin, Koirat-lehden vuosikerran ja paljon muuta ihanaa!
Joulun pyhät mennä hurhati todella nopeasti, niinkun joka vuosi. Tapaninpäivänä minulle ja Timolle tuli täyteen 8 vuotta, ja sen kunniaksi säntäsinkin yötöihin... loppuviikko hurahtikin sitten enemmän tai vähemmän väsyksissä ja töitä tehden. Nyt alkoi kuitenkin ansaitut vapaat ja töihin pitää rientää vasta ensi vuonna! Hyvää loppuvuotta kaikille blogini lukijoille ja onnea tulevaan vuoteen!










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti