maanantai 23. tammikuuta 2012

Lenni 15vkoa

Missä tämä aika on hurahtanut? Ihan vastahan minä haaveilin pennusta, ja nyt Lenni on jo 15vkoa vanha. Lennin tulosta on jo kulunut 7 viikkoa ja täytyy kyllä sanoa, että nämä 7 viikkoa ovat olleet elämäni parhaita!

<3


Lenni kasvaa silmissä ja oppii koko ajan uusia juttuja. Mummoni mielestä Lenni on yliviisas, eikä oikeastaan koira ollenkaan :D Sisäsiisteys on meidän ylpeyden aihe, Lenni ei ole pissinyt sisälle VAIKKA on ollut yksin kotona jopa 9h! Ja minä on niiiiin ylpeä!  :) :)

Lennillä on jo paljon ystäviä. Kulmakunnan kova kolmikko on Lenni, Leevi ja Onni! Leevi ja Onni on labbiksia, toinen musta ja toinen ruskea ja molemmat 39kg painavia möhkäleitä. Naisseuraa Lenni on saanut naapurin Nellistä, ja nämä kaksi pistävät kyllä huushollin alta-aikayksikön uuteen uskoon, sen verran vauhtia näillä riittää! Myös anoppilan Leenu-mummo on alkanut lämmetä tälle pennun retaleelle, ja kaverukset saavatkin hyviä matseja aikaiseksi. Tyttöystävä ehdokas Lennillä on jo kiikarissa (tai oikeastaan minulla). Tätä kaunokaista Lenni ei ole vielä päässyt tapaamaan, mutta elättelen toiveita että pariskunta rakastuu heti ensi tapaamisella ;) Kysehän on siis kaverini Annin kultaisestanoutajasta, Iitusta. Tällä hetkellä Lenni on isin kanssa kyläilemässä Timon tätin luona, jossa asustaa vanha herra Onni. Saas nähdä taipuuko Onni Lennin kanssa leikkimään, vai antaako suosiolla lähtöpassit... Että kyllä ainakin karvakavereita meijän lapsella riittää, ja onhan nuita ihailijoita ollut muutenkin lenkkipoluilla -eikä ihme, Lennihän on itse suloisuus <3

Lenni 15vkoa

Lenni ja Leenu


Lenni ja naapurin Nelli

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti