lauantai 15. lokakuuta 2011

Askel lähempänä unelmaa

Se on POIKA!!!! :)

Pitkän pohdiskelun jälkeen tulin siihen tulokseen että meille tulee poika-merkkinen noutaja. Pitkään listasin niin plussia kuin miinuksiakin, ja lopulta poika vei voiton. Esimerkiksi syystä että, olen kuullut paljon juttua tyttökoiran märkäkohdusta jos ei teetä pentuja tai leikkaa. Hetken jo ajattelin ottavani tyttökoiran jolla teettäisin pentuja, mutta luojan kiitos tulin järkiini tässä vaihessa. Enhän minä osaisi!!! Ja tuskin elämän tilanteeni tulee koskaan olemaan sellainen että minulla riittäisi aika moiseen. Joten esimerkiksi tästä syystä meidän perhe kasvaa poikakoiralla.

Näen ihan mahdottomasti unia pennusta. Se lienee kertoo jotain koirakuumeen tasosta. Lainasin myös kirjastosta pinon kirjoja, joihin ajattelin perehtyä ennen h-hetkeä. Tämä alkaa tuntua jo todelliselta!!



Pitkä on matka vielä kevääseen ja siihen ennenkuin pentu todella on kotona, mutta jos aika rientää tätä tahtia niin kevät on ihan kohta!! Nyt vaan tutustumaan toden teolla eri kasvattajiin ja etsimään sopivaa. Joukko onkin aika iso mistä valita. Tiedän jo muutaman kennelin mihin on suunnitteilla pentuja kevääksi, saa nähdä tärppääkö :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti