lauantai 24. tammikuuta 2015

Täällä taas!

Melkein vuosi on vierähtänyt viimeisimmästä kirjoituksesta, missä lie tämä aika menee?! Viime yönä kun valvoin (jokainen raskaana ollut nainen tietää että aina ei vaan nukuta, tai jos nukuttaiski niin mini-ihminen saattaa olla eri mieltä...) niin sain ajatuksen että pitäisiköhän blogi herättää henkiin... ja nyt näin äippälomalaisena kun minulla on vielä toistaiseksi aikaa ja jutun aihettakin on, niin päätin ryhtyä tuumasta toimeen!

Paljon on vajaassa vuodessa ehtinyt sattua ja tapahtua. Viime helmikuussa meistä tuli vihdoin maalaisia ja ollaan kyllä viihdytty landella paremmin kun hyvin. Joidenkin mielestä ehkä liiankin hyvin, ollaan nääs melkoisia kotihiiriä. Toinen iso juttu on sukunimi. Sen lisäksi että meistä on tullut maalaisia, meistä on tullut Soinisia. Mistään häistä ei voi kuitenkaan puhua vaikka avioliittoon meidät vihittiinkin, juhlat on nimittäin vasta tuloillaan :) nyt loppiaisena juhlistettiin ihan vain pienesti perheen kesken tätä sukunimiasiaa. Kolmas, ja ehkä se kaikkein isoin uutinen onkin sitten tämä Tirppa, Tirppana elikkäs Tilliäinen, toiselta nimeltään Kerttu-Oskari ja kolmannelta Helmi-Orvokki. Tirppa asustelee siis vielä masussa, ja hänen on määrä nähdä päivänvalo viiden viikon kuluttua (tuleva äiti kyllä kovasti elättelee toiveita että tämä ihme tapahtuisi jo hieman aiemmin..) 
Itse raskausaika on ollut varsin mielenkiintoinen, enkä sen kummemmin lähe sitä erittelemään kuukausi kuukaudelta, mutta todettakoon että ensimmäiset neljä kuukautta meni pää pöntössä ja seuraavat neljä kuukautta oonkin odottanu millonka tämä pakki häviää ja mahdun taas omiin vaatteisiin. Vielä on se yksi kuukausi yhdeksästä jäljellä ja oon luvannu yrittää nauttia. Mutta selvästikkään kaikkia naisia ei ole luotu nauttimaan tästä uudesta, muuttuneesta olotilasta. Ja kyllä, olen yksi heistä. Mutta en valita. Tämä kaikki on takulla sen arvoista.

Blogin nimi ja ulkoasu tulee kokemaan muutoksen, jahka joku päivä on mielikuvitus valloillaan. Sitä(kin) ihmettä odotellessa.

5 kommenttia:

  1. Tätä on odotettu! Kivaa jos jaksat blogata taas! Rentouttavia äippälomapäiviä! Nauti!

    VastaaPoista
  2. Voi kiitos Tiina ♡ mukava kirjottaa kun tietää että joku lukee!

    VastaaPoista
  3. Minäkin odottelen täällä innolla uusia postauksia 😊

    VastaaPoista
  4. Ihanaa Emma, sulla meni vuosi niin nopeasti mukavissa töissä :D voin hyvin samaistua olotilaasi, 23 vko pahoinvointia, loppuaika viikkoon 31 saakka kaikkia muita pahoja kipuja ja vaivoja (3 leikkaustakin neidin takia raskaudesta muistona). Yhdestä päivästä olen kiitollinen (yritin nauttia) ja se oli eka äitienpäivä vauvamahan kanssa. Lopun sä tiedätkin :D parempaa vointia ♥

    VastaaPoista
  5. Jee Emma! Kovasti odotan lisää postauksia! Pusuja ja haleja täältä kaukaa! <3

    VastaaPoista