maanantai 7. marraskuuta 2011

Opiskelijan elämää

Ei ollu nimittäin huonot kinkerit!

Kaverit pölähti meille siinä viiden kantturoissa, paitsi Piri joka tuli jo kolmelta innokkaana juhlijana. Herkkuja meillä oli yllin kyllin, sillä jokainen kantoi kortensa kekoon ja toi jotakin. Pöytä notkui mitä herkullisimmista ruuista! Oli kakkuja, sipsiä, popcornia, porkkanoista, dippejä, karkkia, tuc-suolakeksejä, suolaista piirakkaa ja tietenkin boolia.

Ilta sujui mukavissa tunnelmissa tässä meillä ja sitten kympin aikaan etuovella meitä odotti limusiini. (ei katsos mahduttu tilataksiin, niin Piri hoiti meille ykkösluokan kuljetuksen...) Eipä oo ennen tullu mentyä yöelämään limusiinin kyydillä, mutta nytpähän on kokeiltu sekin, eikä ollu muuten yhtään hassumpi kyyti ;)




Kyyti vei meidät Armakseen, jonne sisäänpääsy ei ollutkaan ihan piis of kake, mutta pienen juttutuokion jälkeen pääsimme kuin pääsimmekin tuonne "aikuisten yökerhoon". Meno oli mitä mahtavin ja sitä jatkui aina pikkutunneille saakka. Tosi ystävänä Hanna sitten tuli meille yöksi, koska en olisi omin avuin saanut uutta käheetä mekkoa pois (johtuen sen vaikeasta vetoketjusta, ei mistään muusta) ja minua hieman pelottaa nukkua yksin. Hesen kautta sitten kipitimme Hannan kanssa aamuyön pikkutunneilla nukkumaan muumipeiton alle. Ai mahoton miten kivaa tämä opiskelijan elämä onkaan!!

Kyllä tämmösen voimalla jaksaa muutaman viikon taas ahertaa! Kiitos vaan kovasti kanssajuhlijoille! :)

3 kommenttia:

  1. oi että! opiskelijaelämän parasta antia!

    VastaaPoista
  2. kiitos vaan itsellesi pirskeistä ja yöpaikasta!<3 oli todella kivaaaa!
    Terkuin Hansu

    VastaaPoista
  3. http://www.irent.fi/product/show/12233/Lincoln-Navigator-Limousine

    www.facebook.com/LimousineKuopio

    T: Nappe ;)

    VastaaPoista